CV ketels

Icon cv ketelVeruit de meeste cv-ketels worden vervangen als de cv-ketel het begeeft en je in de kou komt te zitten. Een cv-ketel is gemiddeld na 12 tot 15 jaar toe aan vervanging. Het is ook mogelijk dat je eerder voor het vervangen van je cv-ketel kiest, omdat dit bijvoorbeeld voordeliger uitpakt dan een reparatie.

Hieronder nog 5 goede redenen om je huidige cv-ketel  te vervangen:

Besparen op stookkosten
Een goede reden om je cv-ketel te vervangen is omdat je wilt besparen op de stookkosten. De kans is groot dat je nu veel aan stookkosten betaalt, omdat je huidige cv-ketel door ouderdom meer gas verbruikt. Door je cv-ketel te vervangen kun je flink op de stookkosten besparen.

Meer comfort
Je oude cv-ketel vervangen kan direct jouw wooncomfort verhogen. Denk hierbij aan een sneller opgewarmd huis of meer warm water uit de douche of de kraan.

Betrouwbaarheid
Indien de ketel door zijn leeftijd en dus talloze draaiuren aan slijtage onderhevig is zal de kans op storing toenemen. Nooit prettig in hartje winter!  Preventief vervangen is een mogelijkheid om zorgeloos de koude maanden door te komen.

Veranderde woonsituatie
In 15 jaar kan er veel veranderen in jouw woonsituatie, waardoor het vermogen van jouw cv-ketel te laag is geworden. Voor een kleine verandering in jouw woonsituatie kan je de installateur vragen om de cv-ketel opnieuw in te laten stellen. Voor grotere veranderingen, bijvoorbeeld de aanschaf van een bad of stortdouche, is de cv-ketel vervangen vaak een noodzakelijke optie.

Waarde van het huis verhogen
Verwacht je binnen enkele jaren te verhuizen, dan kan het een goede zet zijn om de cv-ketel te gaan vervangen. Een nieuwe ketel kan ervoor zorgen dat je omhoog klimt in het energielabel. Bij de taxatie telt een optimaal werkende centrale verwarming mee als één van de voordelen van jouw woning. Ben je benieuwd welke cv-ketel goed bij jouw woonsituatie past? Doe dan de Ketelwijzertest.

Het toestel voor ultiem comfort en warm water op meerder plekken tegelijk.

  • Nieuwste generatie HR-ketels
  • Direct warm water zonder wachttijd, geen verspilling
  • Douchen met ‘Power, bad snel gevuld
  • Royaal warm water op meerdere tappunten tegelijk
  • Minder starts, minder slijtage

Nefit logo

Klik op onderstaande foto’s voor de vergrotingen.

 

eco-heating-400-kw    rehmeha-landstede-1   rehmeha-landstede  rehmeha-landstede-3