No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Airconditioning Netherlands B.V.  
Fascinatio Boulevard 562 
2909 VA Capelle aan den IJssel 
E-mail: Info@daikin.nl

Gratis informatienummer voor consumenten:   (088) 888 07 02  
Bent u professionals in de koel- of koudetechniek? belt u dan: (088) 324 54 60
The highest peak
in chiller technology

360°

efficiency /

Daikin VRV IV

Warmteterugwinning

Nieuws

Gewijzigde subsidieregeling Energie Investering Aftrek (E.I.A.) en Milieu Investering Aftrek (M.I.A.) Lees meer
Vanaf 2 januari 2017 wijzigt de subsidieregeling duurzame energie (ISDE) Lees meer
Daikin tevreden over akkoord terugdringen hfk's Lees meer

In the spotlight

Daikin strijdt voor 'Maak kanker kansloos'

Jaarlijks overlijden in ons land meer dan 43.000 mensen aan kanker. Elk uur komen er meer dan 10 gevallen van kanker bij. Omdat deze slopende ziekte ons allemaal raakt, komt Daikin de hele maand februari in actie voor het goede doel 'Maak kanker kansloos' van de Daniel den Hoed Stichting. Via onze speciale sponsoractiepagina willen we zoveel mogelijk geld inzamelen voor nog meer baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC. Samen maken we kanker kansloos. Gaat u met ons de strijd aan?

Doneer via onze actiepagina

Daikin online E-Parts Onderdelenwebshop

Klant- en servicegerichtheid staan centraal bij Daikin. Daikin introduceert een unieke tool, waarmee haar relaties onderdelen kunnen bestellen: de Daikin E-Parts Onderdelenwebshop. Eenvoudig, online en 24/7 beschikbaar via PC, tablet of smartphone. 


Meer info over de E-Parts tool

Technische Trainingen 2016-2017 online

Daikin biedt haar klanten een ruim aanbod aan technische trainingen. Het trainingsseizoen loopt van oktober t/m mei. Online aanmelden kunt u zelf, snel en eenvoudig via onze speciaal ingerichte website. De bestaande trainingen zijn aangepast, met als toevoeging o.a. alle Daikin online tools en apps. Ook is het standaard aanbod uitgebreid met enkele nieuwe trainingen, t.w. de Basistraining Daikin Altherma LT & Daikin Intergas Hybride, Installatietraining Koudwatermachines en Basistraining Luchtbehandelingskasten. 

Bekijk het trainingsaanbod

Daikin bereikt top in koudwatermachines

Daikin heeft met de nieuwe EWWD-VZ serie de absolute top van koudwatermachines bereikt! Deze volledig watergekoelde koudwatermachines, voorzien van in toerental geregelde schroefcompressoren, hebben het hoogste rendement op de markt in hun klasse. Bekijk de video van de spectaculaire lancering van de EWWD-VZ op ons Youtube kanaal. 

Meer info over de EWWD-VZ serie

RETHINK #32: Hoe creëer je een perfecte atmosfeer met minder impact op onze planeet?

Daikin lanceert de Bluevolution R-32 Split-range! Met deze revolutionaire producten maakt Daikin de nieuwste technologieën op de warmtepompmarkt toegankelijk voor de Europese woningmarkt. Alle Bluevolution systemen hebben een A+++ label; de maximale energie-efficiëntie voor koelen én verwarmen. Bovendien passen de systemen zich automatisch aan aan de temperatuurwisselingen in de verschillende seizoenen. Hierdoor besparen de Bluevolution systemen nog meer energie.

Meer over R-32 Bluevolution

Nieuwe Business Portal live

Daikin biedt haar relaties een uitgebreide en volledig nieuwe Extranet-omgeving: de Daikin Business Portal, waarmee men heel eenvoudig, snel en efficiënt toegang heeft tot alle gewenste documentatie van de Daikin oplossingen. Online en 24/7 beschikbaar via PC, tablet of smartphone. 


Meer info over de Business Portal

Daikin Rethink #16

Rethink Climate Improve Life. Daikin Nederland daagt u uit om opnieuw na te denken over de keuzes voor nu en morgen. Durf af te stappen van het traditionele en voor het ongewone te gaan. Wat is úw Rethink voor 2016? Laat het ons weten via rethink@daikin.nl.  

Bekijk de Rethink video op ons Youtube kanaal

VRV IV S-series voor residentiële en licht-commerciële toepassingen

De VRV IV S-serie biedt u de meest compacte VRV-oplossing ooit. Het systeem is ideaal voor omgevingen met een beperkte ruimte, heeft geen visuele impact, is stil en sluit daarom aan bij de bouwreglementen. 

Lees meer over de meest compacte VRV IV warmtepompen

Daikin in RTL7 Ondernemend Nederland

Voor het RTL7 business programma Ondernemend Nederland werd Edwin Hoogerwerf, Director Marketing & Sales bij Daikin, geïnterviewd over duurzame (klimaat)technieken, het thema dat centraal stond in deze uitzending. 

Bekijk het volledige interview op ons Youtube kanaal

Fully Flat cassette - uniek, design cassettemodel

In de Fully Flat cassette is de nieuwste technologie, met energiebesparende functies die tevens het gebruikscomfort verbeteren, geïntegreerd in een uniek design waarbij het paneel perfect past in standaard systeemplafonds.

Ontdek alles over de Fully Flat cassette

De duurzame Daikin oplossing voor het nieuwe verwarmen

Minimaal 50% minder CO2-uitstoot, halvering van uw gasverbruik en toch optimaal comfort. De Daikin Intergas Hybride combineert het vertrouwde van een cv-ketel en het groene van een warmtepomp.

Ontdek het duurzame comfort van het nieuwe verwarmen

Bekijk de video's op ons YouTube kanaal

Op ons YouTube kanaal vindt u al onze video's, zoals onze corporate video, productvideo's en animaties.

Wilt u geïnformeerd worden over nieuwe Daikin video's? Neemt u dan een abonnement op ons kanaal.

Naar ons YouTube kanaal

Nexura - Het beste van twee werelden

De Nexura brengt comfort tot leven. ´s Zomers aangename verkoeling, ´s winters extra behaaglijke warmte dankzij het unieke stralingspaneel. De Nexura zorgt het hele jaar door voor een comfortabel binnenklimaat.

Ontdek alles over de Nexura